Ford izlaidīs pēdējos varenauto GT eksemplārus (+ FOTO)

Ford izlaidīs pēdējos 20 īpašās versijas LM Edition eksemplārus, pabeidzot varenauto GT ražošanu, kas ilga sešus gadus.

Ford iepazīstinājis ar modeļa GT īpašo versiju LM Edition, kas ar 20 pēdējiem eksemplāriem noslēdz varenauto dzīves ciklu, kas aizsākās 2016.gadā. Ieskaitot šos 20 automobiļus, kopumā saražoto GT skaits sasniegs 1360 vienības.

Ford GT LM Edition no standarta produkcijas atšķirsies ar virsbūvi, kas var būt tikai sudrabkrāsas metālikā, pircējam izvēloties sarkanas vai zilas malas virsbūves apakšdaļā, kā atsauci uz vēsturisko 2016.gada 24 stundu Lemānas prototipu, kas ieguva pirmo vietu LMGTE Pro klasē. Citi īpašā modeļa atšķirības atribūti ir tumši 20 collu diski, melni bremžu suporti un Ford emblēma virsbūves krāsā bez ierastā zilā ovāla.

Salonā par LM Edition versiju norāda uzraksti uz galvas balstiem, kā arī unikāla detaļa uz priekšējā paneļa – plāksnīte, kas izgatavota no sasmalcinātas sacīkšu Ford GT 2016.gada trešās vietas ieguvēja kloķvārpstas. Arī šajā gadījumā pircēja iespējas izvēlēties salona apdari ir ierobežotas – tikai alkantara sarkanā vai zilā krāsā pilota sēdeklim, melns alkantara pārvalks pasažiera sēdeklim. Krāsu kombināciju papildina Ebonu ādas dekori, detaļas no matēta un pulēta oglekļa šķiedras materiāla.

Ford GT LM Edition aprīkots ar 3,5 litru V6 motoru, kas attīsta 655 Zs un darbojas savienībā ar 7-pakāpju robotizēto kārbu. 100 km/h Ford varenauto spēj sasniegt 3 sekundēs, maksimālais ātrums – 348 km/h.

 

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.