Ferrari Purosange pikaps – divdurvju krosovers ar V12 motoru un kravas kasti

Ungāru dizaineris X-Tomi Design iztēlojies, kā izskatītos nesen prezentētā Ferrari krosovera Purosange pikapa modifikācija.

Facebook publicētais attēls atsauc atmiņā Austrālijā populāros „Ute” – divdurvju pikapus, kas izveidoti uz sedanu bāzes. Tie ir maldi, jo ungāru speciālists par pamatu ņēmis septembra vidū prezentēto Purosange, Ferrari vēsturē pirmo krosoveru, kas konkurēs ar Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan, Aston Martin DBX un Lamborghini Urus, Tādēļ augstā bāze ar lielajiem riteņiem atstāta, tāpat kā priekšpuse, kas kopē oriģinālu, bet izmainīta tikai aizmugurējā daļa arī tur saglabājot Purosange raksturīgo stilu ar augsto gurnu līniju.

Dizaineris nav plānojis motora maiņu, tādēļ Purosange pikaps var paļauties uz savu 6,5 litru V12 725 Zs atmosfērisko motoru, kas SUV modelim nodrošina maksimālo ātrumu virs 300 km/h.

Ungāra ideja ir interesanta, taču maz ticams, ka Ferrari to kādreiz izmantos – Purosange ir tik pieprasīts, ka nedēļu pēc pasūtījumu pieņemšanas uzsākšanas, process bija jāpārtrauc, jo vienam gadam plānoto automašīnu limits bija izsmelts.

Atgādināsim, ka 725 zirgspēki padara Ferrari Purosangue par šobrīd jaudīgāko krosoveru pasaulē atstājot aiz sevis Dodge Durango SRT Hellcat, Jeep Grand Cherokee Trackhawk, Rolls-Royce Cullinan, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus Performante un pat jauno Aston Martin DBX707.

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/xtomidesign

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.