Volkswagen ID Extreme bezeļu iekarošanai

Volkswagen nodemonstrējis jaunu elektriskā krosovera ID 4 versiju – bezceļu prototipu ID Extreme, kas tika parādīts koncerna atbalstītajā ID pasākumā Lokarno.

Izmantojot norakstītu ID 4 testa automobili, Volkswagen radījis bezceļu iekarošanai paredzētu prototipu ID Extreme. Prototipa pamatā ir sportiskais modelis ID 4 GTX, kam izmantojot pārveidotu motora vadības bloku, palielināta jauda par 65 kW (88 Zs). Tagad elektriskā aizmugurējo riteņu piedziņas transportlīdzekļa rīcībā ir 285 kW (387 Zs). Lai tas varētu droši nobraukt no asfalta un doties piedzīvojumos uzstādīta augstāka rallija šasija, 18 collu diski ar bezceļu riepām, kā arī 5 cm platāki spārni, ko izdrukāja ar 3D printeri.

Tam jāpieskaita jumta bagāžnieks ar papildu LED gaismekļiem, kā arī alumīnija aizsargi, kas pilnībā nosedz virsbūves apakšu.  

ID Extreme salonā ir modificēti sēdekļi un alkantara apdare ar oranžiem dekoriem, bet apkārtējie par elektroautomobiļa tuvošanos tiek brīdināti ar mākslīgā trokšņa palīdzību, ko rada skaņas ģenerators.

Projektam izmantots norakstīts ID 4.sērijas testu automobilis un lietota 82 kWh akumulatoru baterija.

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.