Motociklu ražotājs piesaka 500 Zs varenauto (+ VIDEO)

Austrijas motociklu ražotājs KTM iepazīstinājis ar 500 Zs jaudīgo koplietošanas ceļu varenauto X-BOW GT-XR, kas maksās gandrīz 285 000 eiro.

KTM jau ir pieredze ar šādiem transportlīdzekļiem vairāku gadu garumā, tādēļ šis ir jau zināmās X-BOW saimes turpinājums. Jaunais varenauto izstrādāts uz modeļa X-BOW GT2 bāzes un apgādāts ar aptuveni 500 Zs (581 Nm) jaudīgu Audi 2,5 litru pieccilindru dzinēju, kas 100 km/h ļauj sasniegt 3,4 sekundēs.

Konstrukcijā arī septiņu pakāpju DSG robotizētā kārba un ierobežotas slīdēšanas diferenciālis, regulējami Sachs amortizatori, kā arī bremzes ar sešu virzuļu suportiem un tērauda diskiem, ko pēc vēlēšanās var nomainīt pret oglekļa keramikas ražojumiem.

Nolūkā samazināt vēja pretestību un uzlabot piespiedējspēku, X-BOW GT-XR aprīkots ar kamerām spoguļu vietā, oglekļa šķiedras antispārnu un unikālu AirCurtain sistēmu, kas pateicoties precīzi novirzītai gaisa plūsmai ļauj automobilim brauciena laikā burtiski pieplakt ceļa virsmai.

X-Bow GT-XR komplektācijā arī kausveida oglekļa šķiedras sēdekļi, četru punktu drošības jostas, regulējami pedāļi, audio sistēma ar Bluetooth, gaisa kondicionētājs, neliels cimdu nodalījums un 160 litru ietilpības bagāžnieks.

KTM X-BOW GT-XR būs ekskluzīvs autobūves produkts, ko ražotājs sola ne vairāk kā 100 eksemplāru skaitā vienam gadam.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.