Elektriskais Blazer policijai (+ FOTO)

Chevrolet izstrādājis elektriskā apvidus auto Blazer policijas modifikāciju, kas ASV likumsargiem kļūs pieejama 2024.gadā.

Chevrolet Blazer EV PPV (Police Pursuit Vehicle) ir aprīkots ar masīvu priekšpuses aizsargu un pastiprinātu grīdu, speciālām riepām tērauda diskos un noņemamu sakabes āķi, kas ļauj piestiprināt velosipēdu turētāju vai pārvadāt nelielas masas piekabi. Papildaprīkojuma sarakstā arī lukturis-meklētājs, bet lielāki sēdekļi, lai policisti ar visu aprīkojumu justos ērti patruļauto salonā, jau bāzes aprīkojumā, tāpat kā salona spoguļa vietā iemontētais displejs, kas rāda skatu uz aizmuguri. Komplektā arī stūre ar pārprogrammētām funkciju pogām, vinila aizmugures sēdekļa pārvalki un viduskonsole no īpaši izturīga materiāla.

Bagāžas nodalījumā vairs nav dubultās grīdas, toties tas aprīkots ar kabeļu pievadiem speciālā aprīkojuma pieslēgšanai, bet no opciju saraksta var izvēlēties līdzīgas nozīmes bagāžnieka organizatoru vajadzīgā aprīkojuma drošai pārvadāšanai.

Par pamatu PPV transportlīdzeklim izvēlēts divmotoru Blazer EV SS ar 410 kW. 557 Zs un 878 Nm pilnpiedziņas Blazer civilajai versijai līdz simtam ļauj paātrināties 4,0 sekunžu laikā. Jādomā, ka policijas PPV būs nedaudz lēnāks, jo papildu lielākajai 544 kg baterijai jāpieskaita arī cita speciālā aprīkojuma svars.

Precīzākus datus un elektriskā patruļauto cenu Chevrolet sola atklāt 2023.gadā, bet piegādēm jāsākas 2024.gadā.

Foto: Chevrolet

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.