Taivānas Luxgen piedāvā septiņvietīgu krosoeru

Taivānas autoražotājs Luxgen, kas savu produkciju mēģinājis piedāvāt arī citur pasaulē, nāk klajā ar jaunu modeli.

Šoreiz tas ir septiņvietīgs krosovers n7 ar elektrisko piedziņu, kas izstrādāts sadarbībā ar pašmāju elektronikas gigantu Foxconn.

N7 izgatavots uz koncepta Model C bāzes, kas, savukārt tika radīts piepalīdzot itāļu dizaina asiem no Pininfarina. Vadoties no informācijas, kas zināma par prototipu, mediji vēsta, ka automašīnas garums būs aptuveni 4,64 m, bet riteņu bāze sasniegs 2,86 m. Piedziņai var izmantot dažādus agregātus, ko nodrošina MIH platforma, taču Model C bija aprīkots ar divmotoru iekārtu, kas attīstīja 408 Zs, bet ar pilnu uzlādi tas varēja nobraukt līdz 700 km. Krosovers atbalstīs ātro uzlādi, kas nozīmē, ka uzlādei līdz 80 procentiem būs nepieciešama aptuveni pusstunda.

 N7 iegādei ražotājs jau sācis pieņemt pasūtījumus pašmāju tirgū, turklāt Luxgen paziņojis, ka vēlas to eksportēt arī uz citiem pasaules tirgiem, ieskaitot Āziju, Tuvos austrumus, Dienvidameriku u.c. tiesa, nevar teikt, ka Luxgen darbība visur bijusi veiksmīga, piemēram, no Krievijas Taivānas uzņēmums aizgāja pēc pusotra gada, neraugoties uz investīcijām tur izvietotajā ražošanas rūpnīcā. Iemesls – šajā tika pārdotas vien 168 automašīnas.   

Foto: Luxgen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.