Subaru kārdina ar jauno XV (+ VIDEO)

Subaru publicējis īsu video, kurā atklāj dažus fragmentus no krosovera, ko eksperti identificējuši kā XV jaunās paaudzes modeli. Pirmizrāde tam paredzēta 15.septembrī.

Zināms, ka Impreza saime, kurai pieder arī paaugstinātais XV, šobrīd piedzīvo vizuālas un tehniskas pārmaiņas, ko tā daļēji aizgūs no nesen Ziemeļamerikā un Japānā prezentētā WRX. No jaudīgākā modeļa jaunais XV var noskatīt izteiksmīgāk veidotos spārnus un lukturu grafiku, kamēr izmēri paliks aktuālās XV paaudzes robežās (garums/platums/augstums:  4,49×1,80×1,60).

Tiek runāts, ka no WRX pārceļos arī 11,6 collu skārienekrāns ar Apple CarPlay, Android Auto atbalstu, navigāciju un klimatiekārtas vadību.

Jaunais XV iegūs modernizēto EyeSight Driver Assist drošības sistēmu paketi ar vadītāja uzmanības uzraudzību, aklās zonas brīdinājumu, avārijas bremzēšanu un adaptīvo kruīza kontroli. Daži mediji vēsta, ka krosveram būs pieejams Level 3 autopilots, taču oficiāla apstiprinājuma tam nav.

Motoru klāstā pašreizējais atmosfēriskais 2,0 agregāts tiks aizstāts ar jaunu elektrificētu 1,5 litru četrcilindru turbo kompresormotoru.

Jaunais XV savu pirmizrādi piedzīvos 15. septembrī un jau 2023.gada sākumā to var gaidīt Eiropā, savukārt jaunā Impreza savu lielo uznākšanu sagaidīs novembrī, lai pēc dažiem mēnešiem kļūtu pieejama Japānā un Austrālijā, un vēlāk arī ASV un Eiropā.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.