Hroma vietā melnais dekors – Bentley Flying Spur Mulliner ar Blackline paketi (+ FOTO)

Bentley izstrādājis Blackline aksesuāru komplektu prestižā sedana Flying Spur greznākajai versijai Mulliner.

Blackline pakete padara Flying Spur Mulliner tēlu krietni tumšāku, aizstājot spīdīgās detaļas ar melnā hroma dekoriem, bet atstājot arī kādu gaišāku akcentu kontrastam. Šāda kombinācija izmantota Blackline modifikācijas unikālā dizaina 22 collu riteņu diskiem un augšējai radiatora restei, ventilācijas izvadu režģiem priekšējos spārnos un versijas nosaukuma burtiem. Spoguļu korpusi, lukturu ietvari, logu līstes un spārnotā statuete uz motora pārsega turpretim ir pilnīgi melni.  

Salonu Bentley atstājis bez izmaiņām, ļaujot pircējam izbaudīt ar ādas, alumīnija un hroma materiāliem bagātīgi izdarināto interjeru. Arī motoru piedāvājumā viss pa vecam – Blackline modifikācijai pieejama visa palete, kas ietver V6 hibrīdiekārtu, V8 un W12 motorus, kas nodrošina 544, 550 un 635 Zs attiecīgi 285, 318 un 333 km/h maksimālo ātrumu.

Flying Spur Mulliner ar Blackline paketi nav vienīgais jaunums no britu luksuss automobiļu ražotāja – drīzumā Bentley grasās parādīt pilnīgi jaunu modei Batur. Tā ir divdurvju GT kupeja ar W12 motoru, kas attīstīs 659 Zs.

Foto: Bentley

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.