Arctic Trucks piedāvā trīsasīgu pikapu īpašiem apstākļiem (+ FOTO)

Arctic Trucks radījis trīsasu pikapu Toyota Hilux AT44 6×6, kas paredzēts izmantošanai sniegotos apvidos ar zemu un ļoti zemu temperatūru.

Lai izgatavotu AT44 6×6, standarta Toyota Hilux tika pilnībā izjaukts un aptuveni 80 procentu šasijas nomainīts ar izturīgāku konstrukciju, kamēr 20 procenti tika radīti no jauna. Šīs process, ieskaitot trešās ass pievienošanu aizņēma 500 stundas. Konstrukcijā iekļautas speciālas Nokian riepas ar lielāku saskares virsmu un 750 litru papildu degvielas tvertne. Vēl 1400 litrus var transportēt mucās, kam paredzēta vieta kravas kastē.

Tā kā parastais dīzelis pie temperatūras -43 grādi pēc Celsija sasalst, pikapa 3,0 litru dīzeļdzinējs ir modificēts, lai varētu darboties ar aviācijas degvielu. Komplektā arī piecu ātrumu automātiskā pārnesumkārba, bloķējošie diferenciāļi un pazeminošais pārnesums.

Ražotājs norādījis, ka trešā ass ne tikai uzlabo pārgājību un nodrošina stabilāku gaitu, bet palielina kravnesību un vidējo ātrumu, kas 2850 kg smagajam AT44 6×6 sasniedz aptuveni 50 km/h.

AT44 6×6 var aprīkot ar dažādiem papildmehānismiem, piemēram, vinču vai nelielu celtni, dzīvojamo telpu moduli vai borta dziļuma radaru, ko izmanto, lai atklātu plaisas zem sniega segas un izvairītos no ielūšanas.

Arctic Trucks nav atklājis Toyota Hilux AT44 6×6 cenu, taču internetā tiek minēts, ka tā vērtība varētu būt līdz pat 275 000 dolāru.

Foto: Arctic Trucks

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.