Mansory uzlabo Mercedes-Maybach (+ FOTO)

Tūninga uzņēmums Mansory piedāvā uzlabojumus Mercedes-Maybach S-klases sedanam, izstrādājot tos gan 8, gan 12 cilindru versijai.

Ja piemin tādus jēdzienus kā luksuss un ekskluzivitāte, tad Mercedes-Maybach ir viens no pirmajiem, kas nāk prātā. Nevarētu teikt, ka šajās jomās tam, kas pietrūktu, tomēr Mansory atradis veidu, kā padarīt to vēl krāšņāku, ekskluzīvāku un, protams, dārgāku.

Lai to panāktu, tūninga uzņēmuma speciālisti izveidojuši jaunu oglekļa šķiedras aprīkojuma komplektu ar priekšējā bufera spliteri, sliekšņu uzlikām un difuzoru aizmugurējā buferī, papildinot visu ar ieliktņiem gaisa ieplūdes atverēs un spoileri uz bagāžnieka vāka. Vizuālie uzlabojumi ietver arī 22 riteņu diskus ar 265/30 R22 (priekšā) un 305/25 R22 riepām (aizmugurē), kā arī izplūdes sistēmu ar četriem izvadiem.

Gan 8, gan 12 cilindru versijām iebūvēts Mansory Performance PowerBox elektroniskais vadības bloks, kas astoņu cilindru versijas jaudu paceļ līdz 600 Zs (+97 Zs), bet 12 cilindru variantam tā pieaug līdz 720 Zs (+108 Zs).

Salona uzlabojumus Mansory tradicionāli atstāj klienta pārziņā, kam jāizveido sava kombinācija no oglekļa šķiedras, ādas, alumīnija, koka vai alkantara materiāliem, ko uzņēmums apstiprinās ar savām autentiskajām plāksnītēm un uzrakstiem.

Foto: Mansory

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.