Cadillac Escalade iegūst īpaši komfortablu un labi pasargātu versiju (+ FOTO)

Inkas Armored pieteicis Cadillac Escalade bruņu versiju ar Chairman Package, kas labi pasargāto automobili padara īpaši komfortablu tā lietotājiem.

Komforts un drošība, tā ir Kanādas uzņēmuma Inkas Armored devīze. Atbilstoši tai tapis Cadillac ar Chairman Package uz jaunākā Escalade bāzes. Šāda automašīna aizsargāta atbilstoši BR6 standartam – iztur apšaudes ar 7,62 × 63 mm lodēm un divu DM 51 šķembu granātu vienlaicīgu detonāciju, ietver degvielas tvertnes, visas apakšdaļas un motora nodalījuma ballistisko aizsardzību, ieskaitot akumulatora un elektronisko vadības bloku aizsardzību, ložu necaurlaidīgus stiklus un īpaši pastiprinātas durvju ailes.

Ņemot vērā palielināto virsbūves masu, 5,77 m garajam automobilim tika pastiprināta piekare un bremzes, uzstādītas run-flat riepas, ugunsdzēsības sistēma un durvju atvēršanas mehānismi ar elektromotoriem.  Lai radītu vairāk telpas un komforta iekšpusē, bruņu kadiljakam par 13 cm pacelts jumts, iebūvēta starpsiena, kas atdala pasažieru salonu no priekšējās daļas, divi atsevišķi sēdekļi ar elektrisko regulāciju, masāžas, apsildes un ventilācijas funkcijām, saliekamie galdiņi ar elektropiedziņu, multimediju sistēma ar 19 skaļruņiem, bet papildaprīkojumā ir pieejama 360 grādu kameru sistēma, nakts redzamības sistēma, satelīttelevīzija, slēdzami nodalījumi mantām, sirēna un tml.

Pilnpiedziņas automašīnas dzinējspēks ir 6,2 litru 420 Zs V8, kas sadarbojas ar 10 pakāpju automātisko kārbu.

Foto: Inkas Armored

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.