Visu laiku dārgākais un greznākais – Cadillac parāda konceptu Celestiq (+ FOTO)

Cadillac nodemonstrējis konceptu Celestiq solot, ka sērijveida modelis kļūs par dārgāko un greznāko mūsdienu kadiljaku.

ASV autobūves uzņēmums strādā pie sava dārgākā un greznākā modeļa mūsdienu vēsturē. Atklātas arī dažas detaļas, piemēram – zināms, ka tas būs elektroautomobilis ar liftbeka virsbūvi, bet priekšējā paneļa diametrs būs 55 collas un tas stiepsies no kreisā virsbūves balsta līdz labajam. Displejam tiks izmantota tehnoloģija, kas pasažierim ļauj redzēt pavisam citu saturu un netraucēt vadītāju. Savi ekrāni būs arī aizmugurē sēdošajiem pasažieriem, kuri ceļojuma laikā varēs baudīt video straumēšanu, sērfot internetā, pārbaudīt e-pastu vai strādāt.

Celestiq aprīkojumā arī Smart Glass stikla jumts, kas ļauj noregulēt caurspīdīgumu atsevišķās zonās (piemēram, tikai sev), bet vadītājam palīdzēs Ultra-Cruise – jaunākās paaudzes autopilots, kas brauciena laikā neprasīs uzlikt rokas uz stūres.

Kā atklājis Cadillac, izstrādājot jauno modeli, viņi koncentrējās uz tādiem šedevriem kā pirmskara modelis V-16 un ar rokām būvētais 1957. gada Eldorado Brougham.

Arī Celestiq solās būt ekskluzīvs autobūves produkts, ko ražos ierobežotā skaitā un pēc pieprasījuma. Tiek mēļots, ka Cadillac Celestiq cena varētu būt aptuveni 300 000 dolāru.

Foto: Cadillac

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.