Ford Bronco no 2023.gada arī Eiropā

Viņpus okeāna tik populārais krosovers kļūs pieejams arī Eiropas pircējiem, gan ne pilnā apjomā un tikai piecdurvju versijas izpildījumā.

Ford tomēr apžēlojies par Eiropas pircējiem un nolēmis ļoti pieprasīto Bronco sūtīt uz Eiropu. Tiesa, ražotājs jau iepriekš brīdina, ka automašīnu skaits būs ierobežots, turklāt pretstatā Ziemeļamerikai, kur Bronco pieejams trīs un piecdurvju izpildījumā, Eiropai tiks vienīgi piecdurvju modelis. Lielbritānija ar savu „nepareizo satiksmi” šoreiz paliek bešā, jo Ford neplāno Bronco ar stūri labajā pusē.

Toties Eiropas Bronco tiek solīts paplašināts ekstru saraksts, kuru skaitā 12 collu ekrāns, B&O audio sistēma ar desmit skaļruņiem un sistēma Trail Control braukšanai bezceļa apstākļos. Pamata versijā automašīna būs pieejama ar aizmugurējās ass  diferenciāļa bloķētāju

Pagaidām nav zināms ar kādiem motoriem Bronco būs pieejams Eiropā, tomēr tiek minēts, ka vislielākās izredzes ir EcoBoost 2,3 litru četru cilindru 304 Zs agregātam, kamēr 2,7 litru EcoBoost V6 agregāts ar 335 Zs vēl ir atklāts jautājums.

Ford Bronco pamatā ir T6 platforma no pikapa Ranger. Automašīnai, kuras dizains veidots 60.gadu stilā, ir rāmja konstrukcija un noņemams jumts un durvis.  Bronco apveltīts ar 294 mm klīrensu un spēj pārvarēt 85 cm dziļus ūdens šķēršļus. Atkarībā no modifikācijas mašīna ir aprīkota ar vinču, LED gaismas paneļiem un jumta bagāžnieku.

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.