Vai atnesīs miljonus? – pārdod Mihaela Šūmahera Porsche Carrera GT (+ FOTO)

Pārdošanā izlikts 2004.gada Porsche Carrera GT. Tiek apgalvots, ka šo automobili “slepeni” izmantojis septiņkārtējais F1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers.

Melno Porsche Carrera GT ar V10 motoru pārdod platforma Elferspot, kas pamatojoties uz “lietišķiem pierādījumiem” apgalvo, ka ar pilnpiedziņas automobili savulaik braukājis tolaik vēl seškārtējais čempions, vācu pilots Mihaels Šūmahers.   

Divtūkstošo gadu sākumā Pirmajā formulā dominēja Ferrari un Šūmahera septītais tituls bija tikai formalitāte. Pirms tam vācietis bija noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar itāļu komandu, piekrītot arī līguma punktam, kas stingri aizliedz izmantot citu ražotāju tehniku.

Tajos laikos tas bija tabu, tādēļ šķiet neticami, ka Šūmahers varētu atļauties ignorēt šo nosacījumu. Elferspot apgalvo, ka slavenākais vācu F1 pilots tomēr atradis izeju.

Saskaņā ar Elferspot informāciju, Šūmaheram šo automobili iegādājies viņa menedžeris Vilijs Vēbers, izmantojot savu firmu Weber Management GmbH un nododot Porsche sportista rīcībā.

Zināms, ka tas iegādāts 2004.gadā, no papildaprīkojuma izvēloties vien klimatkontroli, mūziku un bagāžas nodalījuma organizatoru. Pilnpiedziņas automobilim nav nekādu elektronisko palīgu, ja vien neskaita ABS.

Pierādījumi, kas varētu liecināt par piederību Mihaelam  Šūmaheram atrodami aizmugurē, virs uzraksta  Carrera GT, logotipa “MS” veidolā, kā arī salonā, kur uz cimdu nodalījuma vāka greznojas uzlīme ar sportista ķiveri.

Zināms, ka 2008.gadā automobilis tika pārdots tālāk un tagad Carrera GT ar nobraukumu 14 200 km, atkal nonācis pārdošanā.

Ņemot vērā, ka fakti par piederību slavenajam autosportistam varētu apstiprināties, tiek prognozēts, ka automašīnas cena varētu sasniegt miljonu dolāru.

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.