Krištianu Ronaldu miesassargs sasitis futbolista mašīnu 2 miljonu vērtībā

Portugāļu futbolista Krištianu Ronaldu miesassargs avarējis ar Mančestras United pussargam piederošo Bugatti Veyron, sabojājot aptuveni 2 miljonus dolāru vērto varenauto.

Britu izdevums The Daily Mail raksta, ka avārija notikusi Maljorkas salā, kur futbolists kopā ar ģimeni bija ieradies, lai atpūstos. Tiek pieļauts, ka miesassargs ar viņa Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse bija braucis pārāk lielā ātrumā, tādēļ 1200 Zs jaudīgais spēkrats nenoturējās ceļa līkumā un iebrauca kādas celtnes sienā.

Minētais izdevums informē, ka pie Bugatti stūres atradies Ronaldu miesassargs, bet futbola zvaigzne tam sekojis citā automašīnā.

Avārijā cilvēki nav cietuši, taču The Daily Mail publicētajos attēlos redzams, ka sagrauta kāda vieglas konstrukcijas celtne, bet Bugatti bojāta priekšpuse.

Krištianu Ronaldu, kurš savas karjeras laikā paguvis uzspēlēt ne tikai Portugāles izlasē, bet arī Spānijas, Itālijas un Anglijas vadošajos klubos, ir pirmais futbolists pasaulē, kas nopelnījis vairāk par miljardu dolāru. Sportists ir kaislīgs dārgas un jaudīgais auto tehnikas entuziasts – viņa garāžā ir gan vairāki Rolls-Royce un Brabus, gan Ferrari, Lamborghini un McLaren. Runā, ka Ronaldu ir viens no 10 laimīgajiem, kura īpašumā nonāks ekskluzīvais Bugatti Centodieci.  

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/cristiano/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.