40 gadi tirgū – Opel laiž klajā Corsa īpašo versiju (+ FOTO)

Opel Corsa ir vācu uzņēmuma piedāvājumā kopš 1982.gada, tādēļ atzīmējot 40 gadu jubileju, ražotājs laiž klajā īpašo versiju 40 Jahre.

Opel mazauto ir tirgū nu jau 40 gadus, kuru laikā atradis vairāk nekā 14 miljonu īpašnieku. Atzīmējot šo notikumu izveidots jubilejas modelis, kas tā arī saucas “40 Jahre” (40 gadi). No standarta produkcijas tas atšķiras ar Rekord Rot sarkano virsbūves krāsu, kam jāatgādina par pirmajiem Corsa A automobiļiem raksturīgo sarkano krāsu. Sarkanais tonis kontrastē ar melno jumtu un spoguļu korpusiem, melnajiem 17 collu riteņu diskiem un radiatora resti, kur arī Opel zibens firmas zīme krāsota melna.

Salonā ir ciparu mērinstrumenti un Corsa pirmajai paaudzei raksturīgie svītroti-rūtotie sēdekļu pārvalki. Pavisam tiks izlaisti 1982 eksemplāri, katru no tiem atzīmējot ar speciālu plāksnīti uz priekšējā paneļa un numuru no 0001 līdz 1982.

Katrs pircējs saņem arī kastīti ar četrām retro stila zeķēm Corsa sēdekļu pārvalku oriģinālajā dizainā.

Tikmēr Corsa veiksmes stāsts turpinās – statistika liecina, ka Vācijā tas ir visvairāk pirktais mazauto šogad, bet e-Corsa – Vācijā pieprasītākais elektriskās piedziņas modelis maijā.

Foto: Opel

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.