Baltkrievijā piedāvā ķīniešu klonu M1nsk

Baltkrievijā uzsākta jauna kompakta automobiļa pārdošana. Krievu mediji raksta, ka tas ir ķīniešu Arcfox Life, kas vietējā tirgū tiek laists ar nosaukumu M1nsk.

Zināms, ka M1nsk ir apgādāts ar 5,5 Zs elektromotoru, kas ļauj sasniegt maksimāli 60 km/h, bet iebūvētā baterija nodrošinās gaitas rezervi aptuveni 150 kilometriem. Pieejamo ekstru sarakstā ir gaisa kondicionētājs, disku bremzes priekšējiem riteņiem, multimediju sistēma ar skārienekrānu, atpakaļskata kamera un elektriskie stiklu pacēlāji.

Bāzes versijas cena, pārvēršot no rubļiem – nepilni 10 000 dolāru.

Krievu izdevums Russkij Automobil gan raksta, ka tas ir ķīniešu kvadricikls, kas iegādāts Aliexpress un atvests uz Minsku. Tas esot viens vienīgs eksemplārs, kas neliedzot apgalvot, ka tas ir tapis sadarbojoties Ķīnas un Baltkrievijas ražotājiem, esot pieejams pasūtīšanai un katrs interesents varot ņemt dalību montāžas procesā.

Lai pasūtītu automobili, jāsazinās ar Minskas Motovelorūpnīcu un jāveic 50% priekšapmaksa. Turklāt tiek solīts, ka pēc gada lietošanas elektromobiļa īpašniekam tiks atgriezti 20% no sākuma cenas.

Russkij Automobil apgalvo, ka minētās rūpnīcas oficiālajā piedāvājumā šādu modeli atrast nevar.

 

Foto: Ekrānbilde no Telegram/rusautomobile2

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.