Continental GT S – Bentley piedāvā divas jaunas sportiskās versijas (+ FOTO)

Britu sportisko luksuss automobiļu ražotājs Bentley izstrādājis divas jaunas sportiskas versijas modeļa Continental kupejai un kabrioletam.

Continental GT S kupeja un GTC S kabriolets atšķirsies ar glancēti melnu radiatora resti, melniem lukturu ietvariem un izplūdes sistēmas uzgaļiem no modifikācijas Speed. Standarta 21 collu riteņus nomaina 22 collu formāts Y-veida spieķu dizainā, 21 collu riteņus ar divkrāsu dizainu atstājot papildaprīkojuma sarakstā. S-versijas varēs atpazīt arī pēc sarkaniem bremžu suportiem un nelielām plāksnītēm uz spārniem. Salonā mērinstrumenti ar sportiskās versijas grafiku un jauni sēdekļi ar kombinēto apdari.  

Motortelpā atradīsies četru litru V8 agregāts, kas attīsta 550 Zs un 770 Nm. Sportiskāku gaitu tas centīsies panākt ar aktīvajiem 48V elektromotoru stabilizatoriem, pavadot braucienu ar sporta izplūdes sistēmas skanējumu, kas padara V8 tembru sulīgāku.

Abiem modeļiem pieejama jau pieminētā Speed modifikācija, kas tiek komplektēta ar tagad jau tiešām ļoti reti sastopamo 12 cilindru benzīna motoru.

Foto: Bentley

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.