Reta iespēja – ASV izsola lietotu 1500 Zs Bugatti, cena šobrīd – 4 miljoni

Jaudīgas un ekskluzīvas tehnikas kolekcionāriem radusies reta iespēja tikt pie Bugatti Chiron Pur Sport, franču varenauto, ko plāno saražot 500 eksemplāru tirāžā.

Automašīna gan ir lietota, taču Bringatrailer izsoles cena, kad līdz tās beigām atlikusi nedēļa, jau tagad pārsniedz jauna automobiļa cenu. Tas tādēļ, ka visi 500 eksemplāri sen jau kā rezervēti un brīvā pārdošanā nevienu Chiron, lai kāda būtu tā versija, vairs neatrast.

ASV piedāvātais eksemplārs noskrējis 711 kilometrus, ir ideālā tehniskā un vizuālā kārtībā un nedaudz atšķiras no standarta modeļa. Pirmais īpašnieks to papildinājis ar ziliem bremžu suportiem (6200 dolāru), EB sēdekļu logotipiem (3100), zilām drošības jostām (2500) un melniem izplūdes sistēmas uzgaļiem (15 000). Dārgāk izmaksājusi Pur Sport Interieur Package salona apdare (60 000) un Sky View stikla jumts ( 62 000).  Kopumā par dažādām ekstrām viņš samaksājis vairāk par 160 000 dolāru.

Par tehnisko pusi jāpiemetina, ka Chiron Pur Sport nav tikai Chiron “ar lielāku antispārnu un citiem diskiem” – tas ir pārveidots tik pamatīgi, ka ir teju cits automobilis. Pur Sport ir 50 kg vieglāks, aprīkots ar īpašām Semislicks Michelin Sport Cup 2R riepām, atsperēm, kas priekšā un aizmugurē stingrākas attiecīgi par 65 un 33 procentiem, motors un kārba pielāgoti tikai šim modelim, kas dažās pozīcijās sniedz pārākumu pār citām Chiron modifikācijām.

Foto: Ekrānbilde no bringatrailer.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.