Jauno Volkswagen Amarok varēs atpazīt pa lielu gabalu

Volkswagen publicējis jaunā Amarok aizmugures daļas attēlu. Redzams, ka ražotājs vēlas, lai viņu pikaps iegūtu atpazīstamību.

Volkswagen turpina darbu pie jaunā modeļa, kas kļūs par vienu no vācu uzņēmuma svarīgākajiem jaunumiem 2022.gadā.

Jaunais modelis tiek izstrādāts kopā ar Ford un dala platformu ar viņu pikapu Ranger. Volkswagen modelim tiek solīts augstvērtīgs salona iekārtojums ar jaunu interjera, dažādām palīgsistēmām un savienojamību. Arī trešajā paaudzē motoru piedāvājumā būs V6 dīzelis.

Amarok garums palielināsies par desmit centimetriem līdz 5,35 metriem un tas kļūs nedaudz platāks, nodrošinot vairāk vietas, īpaši aizmugurē sēdošiem. Kravas kastē atradīsies vieta eiropaletei, bet pagarinājums aiz dubultkabīnes saglabāts kā vizuāli dinamisks un aerodinamiku uzlabojoš elements. Modeļa nosaukums lieliem drukātiem burtiem redzams gan priekšpusē, gan uz aizmugures borta, atgādinot, ka Amaroks – inuītu teikās – gigantisks, spēcīgais un izveicīgais vilks, var medīt arī vienatnē.

 Volkswagen Amarok tiek ražots kopš 2010. gada un 12 gadu laikā ir atradis vairāk nekā 815 000 īpašnieku. Jaunākā premium klases pikapa versija, ko izstrādājušas komandas Austrālijā un Eiropā, turpmāk tiks ražota Silvertonā Dienvidāfrikā.

 

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.