No 138 599 eiro – īpašais Jaguar F-Pace krosovers par godu Lemānas 1988.gada uzvarai (+ FOTO)

Atzīmējot 1988.gada uzvaru Lemānas sacīkšu trasē, Jaguar laidis klajā Edition 1988, kura pamatā 510 Zs jaudīgais F-Pace SVR.

Jaguar atzīmē pirms 34 gadiem izcīnīto uzvaru Lemānas sacīkšu trasē, ko britiem atnesa īpaši sagatavots Jaguar XJR-9 LM. Par godu šim sasniegumam taps 394 (tieši tik apļu veica uzvarētājs) krosoveri, kas atšķirsies ar tikai šim modelim izveidoto Midnight Amethyst virsbūves krāsu. Citu ekskluzīvu detaļu skaitā Jaguar-„Leaper“ (lēcošais plēsējs) Sunset Gold Satin krāsā un tādas pašas krāsas markas uzraksts uz bagāžnieka vāka, kā arī Edition 1988 emblēma uz gaisa izvadiem priekšējos spārnos.

Papildus F-Pace SVR standarta melnajai pakotnei, spoži melnu toni iegūs arī sānu spoguļu korpusi, bremžu suporti, riteņu rumbas vāciņi un stūres rata centrs ar Jaguar emblēmu.

Salonam izvēlēta oglekļa šķiedras un pusanilīna ādas apdare, ekskluzīvas Sunset Gold Satin detaļas uz paneļa, stūres un lāpstiņu pārslēgiem, kā arī apsildāmi un ventilējami priekšējie sēdekļi. Apgaismoti durvju sliekšņi ar uzrakstu “Edition 1988” un plāksnīte “One of 394”, kas redzama, atverot durvis instrumentu paneļa sānos, ir papildinājums jau uzskaitītajam.

Pavisam taps 394 eksemplāri, 20 no tiem nonāks Vācijas tirgū, kur tos piedāvās par 138 599 eiro katru.

Foto: Jaguar

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.