Bentayga EWB – pagarināts Bentley ar īpašu komfortu (+ FOTO)

Šī gada nogalē britu marka Bentley sāks piedāvāt krosovera Bentayga pagarināto modeli EWB, kas izcelsies ar īpaši komfortablu aprīkojumu aizmugures pasažieriem.

EWB garumā sasniedz 5,32 m, un salīdzinājumā ar standarta modeli, garenbāzei pielikti 18 centimetri, ko pilnā mērā izbauda aizmugures pasažieri. Ražotājs norāda, ka nevienam citam šī segmenta automobilim nav tik daudz brīvas vietas aizmugurē, tādēļ bijis iespējams iebūvē divus atsevišķus Air Line sēdekļus ar iespēju noliekt to muguras par 40 grādiem.

Sēdekļi piedāvā 22 regulēšanas iespējas un pasaulē pirmo automātisko klimata sensoru sistēmu. Jaunievedums ir arī apsildāmi durvju un centrālie roku balsti, bet speciāla sistēma sēdekļos uzrauga lai spiediens tiktu pielāgots pasažiera sēdpozīcijai.

Bentayga EWB ir aprīkots ar elektronisku četru riteņu stūrēšanas sistēmu, kas pieļauj mazāku pagrieziena loku nekā standarta modelī, neskatoties uz garāko virsbūvi. Labi pazīstamais 4,0 litru V8 benzīna dzinējs ar 550 ZS (404 kW) nodrošina paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h 4,6 sekundēs un maksimālo ātrumu 290 km/h.

Kā alternatīvu četrvietīgajai “Comfort Specification” Bentyga EWB var pasūtīt arī piecvietīgā versijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.