Hyundai iepazīstina ar modernizēto Palisade (+ FOTO)

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai nodemonstrējis modernizēto Palisade, krosoveru līnijas flagmani, kas pirmizrādi piedzīvoja Ņujorkas autoizstādē.

Modernizācijas gaitā Palisade ticis pie jauniem 20 collu riteņiem, jaunas radiatora restes, kas ieguvusi taisnstūra formu un sastāv no sīkākām hroma „rūtīm”, jaunas formas lukturiem un jauna aizmugures noformējuma ar cita dizaina bamperi un atstarotāju visā tā garumā.

Salonā būs jauns multimediju skārienekrāns, kura diagonāle palielināta no 10,25 līdz 12 collām, jauna četru spieķu stūre, jauni priekšējie sēdekļi ar gaisa spilveniem, kas iepriekš bija pieejami tikai premium zīmola Genesis modeļiem.

Absolūts jaunievedums Hyundai modeļiem ir digitālais salona spogulis, kas spēj parādīt attēlu no atpakaļskata kameras, savukārt sānu atpakaļskata spoguļi tagad spēj pašaptumšoties.

Ir arī citi patīkami uzlabojumi, piemēram, viedtālruņu bezvadu uzlādes stacija, kuras jauda pieaugusi no 5 līdz 15 vatiem, USB-C savienotājs sīkrīkiem, Wi-Fi tīklājs un jauna digitālā atslēga. Pēdējais ļaus iPhone, Apple Watch un Samsung Galaxy ierīču īpašniekiem attālināti atslēgt un aizslēgt automašīnu, kā arī kontrolēt dažas citas tās funkcijas.

Hyundai krosoveru flagmaņa tehniskā sastāvdaļa nav mainījusies – tas joprojām pieejams ar 3,8 litru atmosfērisko benzīna dzinēju, kas attīsta 295 Zs jaudu un 355 Nm griezes momentu. Dzinējs darbojas kopā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Pircējam pieejamas versijas gan ar priekšējo riteņu, gan visu četru riteņu piedziņu.

Jaunā Hyundai Palisade pārdošana ASV sāksies 2022. gada vasarā. Cenas vēl nav nosauktas.

Foto: Hyundai

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.