Auto spiegi publicē Lamborghini Huracan apvidus versijas Sterrato attēlus

Auto jaunumu mednieki publicējuši Lamborghini Huracan apvidus versijas Sterrato attēlus. Tiek baumots, ka pirmizrādi tai vajadzēja svinēt 12.aprīlī.

Jaunās nedēļas sākumā  Lamborghini tiešām solījis parādīt jaunu modeļa Huracan versiju, taču nav zināms kādu. Patiesībā varianti ir tikai divi: jau minētais Sterrato vai sacīkšu trasēm pieslīpētais modelis Tecnica – abi kļūs par Huracan pēdējām īpašajām modifikācijām, taču, kādā kārtībā tās startēs, redzēsim nākamnedēļ.

Instagram ievietotajos attēlos redzams, ka Sterrato iegūs tērauda sliekšņu un bamperu apakšas aizsargus,  papildu diožu gaismas, plastikāta riteņu arku uzlikas un papildu gaisa pievads motora dzesēšanai, savukārt bagāžas stiprināšanai uz jumta noderēs komplektā iekļautās jumta sliedes.  

Zināms, ka Sterrato krāsu paletei tiks pievienoti “militāriskie” toņi, bet automašīnas tehniskais pildījums aizgūts no Huracan Evo, kas nozīmē 640 Zs jaudīgu 5,2 litru 10 cilindru motoru un septiņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu. Jādomā, ka Huracan apvidus modifikācija būs apveltīta arī ar pilnpiedziņu un paaugstinātu klīrensu.

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/cochespias/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.