Kia Telluride piedzīvo modernizāciju

Kia Telluride, astoņvietīgais krosovers, ko korejiešu autoražotājs piedāvā ASV tirgū, piedzīvojis modernizāciju un gatavojas Ņujorkas autoizstādei.

Kia pabeidzis darbu pie krosovera Telluride modernizācijas solot, ka oficiālo pirmizrādi tas sagaidīs Ņujorkas autoizstādē, kas darbu sāk 15.aprīlī. Jau tagad zināms,  ka lielais SUV ar līdz pat astoņu sēdvietu salonu, iegūs vizuālas un tehniskas izmaiņas, kas skars automašīnas interjeru un eksterjeru.  Ražotāja video redzams, ka pašlaik izmantoto multimediju kompleksu ar 10,25 collu ekrānu nomainīs jauns risinājums – horizontāli novietots platformāta panelis, kas apvieno mērinstrumentus un multimediju iekārtu.

Jaunievedums būs aprīkojuma komplektācija X-Pro, kas pieejama mazākajam krosoveram Sportage. X-Pro komplektācija Sportage gadījumā paredz diožu miglas lukturus, vējstikla mazgāšanas sprauslu apsildi, priekšējo sēdekļu ventilāciju, 17 collu riteņu diskus ar B.F.Goodrich riepām un Terrain Mode braukšanas režīmu ar Normal, Sport, Smart un Snow izvēlēm.

ASV tirgū Kia Telluride ir visnotaļ pieprasīts modelis: savā debijas gadā (2019.g.) tas iekaroja 58 604 pircēju sirdis, nākamajā gadā amerikāņi iegādājās 75 129 automašīnas, bet pērno gadu Telluride noslēdzies ar jaunu rekordu – 93 705 pārdotu eksemplāru.

Telluride tiek piedāvāts ar V6 3,8 dzinēju (295 ZS, 355 Nm), astoņu pakāpju automātisko kārbu un priekšējo riteņu vai visu riteņu piedziņu par cenu, sākot no 33 090 dolāriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.