Līdz 610 km – BMW kārdina ar elektrisko i7 (+ FOTO)

Vācijas autobūves uzņēmums BMW paziņojis, ka aprīlī gaidāma elektriskā sedana i7 pirmizrāde. Pagaidām var aplūkot vien dažus jaunā modeļa fragmentus.

BMW publicējis dažus attēlus atklājot “pasaulē pirmā pilnībā elektriskā luksuss klases sedana” vizuālā tēla nianses. No tiem noprotams, ka automašīna būs apveltīta ar jaunākajiem bavāriešu modeļiem raksturīgo liela izmēra dubultresti ar izgaismotām kontūrām, šauriem priekšējiem lukturiem, kuru augšējie elementi ir no “ekskluzīva kristāla stikla” un izbīdāmu 31 collu BMW Theatre Screen, kurā integrēta 8K tehnoloģija un Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound skaņu sistēma aizmugures pasažieriem.

Salonā arī izliekts displejs ar gaismas un funkciju joslu instrumentu paneļa un durvju zonā. Šis risinājums ar nosaukumu BMW Interaction Bar ir daļa no salona komforta apgaismojuma, un tajā ir arī integrētas vadības pogas.

Kā norāda BMW, jaunajam panorāmas stikla jumtam Sky Lounge ir “individuāli regulējami LED gaismas pavedieni”, kas acīmredzot funkcionē savādāk nekā iX, kur stikla jumta caurspīdīgumu var mainīt ar pirksta piesitienu.

Tiek vēstīts, ka i7 būs vismaz divas modifikācijas, ar diviem vai pat trim elektromotoriem. Jaudīgākā elektromobiļa spēkstacijas jauda pārsniegs 650 zirgspēkus, bet gaitas rezerve sniegsies no 580 līdz 610 kilometriem pēc WLTP cikla.

 

Foto: BMW

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.