ASV tapis retro izskata universāls ar elektrisko piedziņu (+ FOTO)

Kalifornijas Alpha Motor atklājis informāciju un publicējis attēlus ar retro izskata Saga Estate universālu.

Alpha Motor Corporation strādā ar pilnu jaudu un teju katru mēnesi parāda kādu jaunumu. To skaitā ir vairāki sedani, pikapi un kupejas, kam tagad pievienots retro izskata universāls Saga Estate ar bezceļu auto ambīcijām.  Ar modeļu paleti viss kārtībā, ko nevar teikt par ražošanu. Tomēr kalifornieši uzskata, ka viss norit pēc plāna, un 2022. gadā sola spert „nozīmīgus soļus ražošanas un tirgus iekarošanas sagatavošanā”.

Kad tas notiks, par modeļu piedāvājumu galva vairs nebūs jālauza – kāda sagatave Alpha Motor ir teju katrā segmentā.

Kas attiecas uz Saga Estate, tad tas ir 4,85 m garš, 1,95 m plats un 1,16 m augsts transportlīdzeklis, kas izgatavots uz 2021.gada rudenī prezentētā Saga sedana bāzes. Automašīnai raksturīgs retro izskats, ko pasvītro garas pārkares, taisnas virsmas un apaļi lukturi.

Ražotājs plāno piedāvāt divas universāla versijas: pelēkās metāliskas Grace toņa krāsojuma automašīna ar spoileriem, spieķu diskiem un gaisa pievadiem iecerēta kā sportiski elegants variants, bet Royal Safari gaišzilais automobilis ir apveltīts ar 50 mm augstāku piekari, pastiprinātiem bamperiem, sliekšņu un arku aizsargiem, papildu gaismām un bezceļu riepām.  

Zināms, ka Saga Estate būs aprīkots ar diviem elektromotoriem (katrai asij viens), kas 100 km/h aptuveni 2 tonnas smagajam universālam ļaus sasniegt 6,3 sekundēs, savukārt 85 kWh akumulators nodrošinās sniedzamību līdz 480 km. Baterijas uzlāde ar līdzstrāvu līdz 80 procentiem notiks stundas laikā.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.