Nākotnes Cadillac – bez vadības ierīcēm, taču ar ekrānu vējstikla vietā (+ FOTO)

CES Consumer Electronics Show Lasvegasā Cadillac atklājis savu vīziju par nākotnes transportu. InnerSpace konceptauto nav vadības ierīču, bet vējstiklu aizvieto liels multimediju sistēmas ekrāns.

Konceptuālais InnerSpace atspoguļo amerikāņu zīmola redzējumu par nākotnes personīgo transportu. Pilnībā elektriskajam konceptauto salonā nav nekādu vadības ierīču, jo piektā līmeņa autopilots cilvēku no šī pienākuma atbrīvo pavisam. Arī pogas un slēdži atkrīt, jo vajadzīgās komandas tiek nodotas ar balsi.

Lai pasažieri ceļojuma laikā varētu justies vēl brīvāk vai nodoties kādiem laika kavēkļiem, Innerspace ierastā vējstikla vietā ir milzīgs izliekts LCD ekrāns, kurā var skatīties filmas vai spēlēt videospēles, bet tajā vietā, kur agrāk atradās pedāļu komplekts, nākotnes Cadillac iebūvēts nodalījums mājas čībām.

Ērtākai iekāpšanai un izkāpšanai no automašīnas InnerSpace jumts līdz ar durvju atvēršanu paceļas uz augšu, bet sēdekļi pievirzās tuvāk braucējam.

Cadillac konceptautomobilī izmantota elektriskajiem transportlīdzekļiem paredzētā Ultium Platform tehnoloģija, kurā akumulatori ir sadalīti visā virsbūves garumā, nevis koncentrēti vienā vietā. Tas ļauj padarīt automašīnas siluetu zemāku un sportiskāku, bet salonā ir vairāk brīvas telpas.

Foto: Cadillac

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.