Opel piesaka Astra Sports Tourer uzlādējamo hibrīdversiju (+ FOTO)

Vācijas autobūves uzņēmums Opel pieteicis Astra Sports Tourer Plug-in-Hybrid modeli, kas pārdošanā nonāks nākamā gada vasarā.

Ar 4,64 metru garumu Astra Sport Tourer ir par sešiem centimetriem īsāks nekā tā priekšgājējs, toties tam ir par 5,7 centimetriem garāka riteņu bāze. Bagāžnieka slieksnis tagad atrodas tikai 60 centimetru augstumā, universāla ietilpība ir no 608 līdz 1634 litriem, kamēr PHEV variantam tā būs par 70 litriem mazāka, jo šo tilpumu nozog zem grīdas iebūvētā baterija.

Aizmugurējo sēdekļu atzveltnes var salocīt trīs daļās, turklāt tās veido līdzenu virsmu, kas atvieglos dažādu priekšmetu pārvadāšanu.

Tāpat kā sedans, arī Sports Tourer, zīmīgs ar tā saucamo jauno Vizor zīmola seju, kam raksturīga šaura radiatora reste ar it kā kopā savienotiem priekšējiem lukturiem, kas turpina tās formu. Pircējam būs pieejamas adaptīvās Intelli-Lux LED priekšējās gaismas, kas pazīstamas no Insignia un Grandland X, pilnībā digitāls Cockpit Pure Panel priekšējais panelis, lieliskie un muguru saudzējošie sēdekļi ar Aktion Healthy back sertificētu.

Atkarībā no aprīkojuma līmeņa tiek piedāvāta arī sānu balstu regulēšana, vadītāja sēdeklis ar gaisa kondicionēšanas un masāžas funkciju, apsildāmi aizmugurējie sēdekļi.

Foto: Opel

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.