Korejā nodemonstrē jauno Kia Niro (+ FOTO)

Seoul Mobility Show Kia nodemonstrējis jauno Niro, krosoveru, kas nākamgad dosies tirgū hibrīda, uzlādējamā hibrīda un pilnībā elektriskās versijās.

Jaunajam modeli ir interesantas formas sešstūrveida priekšējie lukturi, augšējā radiatora reste kļuvusi pavisam šaura, bet apakšējā ietver taisnstūrveida miglas lukturus. Zīmīgi arī divkrāsu virsbūves  aizmugures balsti ar bumeranga tipa lukturiem, kas pasvītro to formu.

Zināms, ka salonam Kia izvēlējies ilgtspējīgus materiālus. Piemēram, jumta apšuvums ir izgatavots no pārstrādāta tapešu materiāla, bet sēdekļi – no biopoliuretāna un liocela  tekstilšķiedras, kas izgatavota no eikalipta lapām. Informācijas un izklaides ekrāns, kā arī ventilācijas sprauslas ar trapecveida malām ir integrētas asimetriski veidotajā priekšējā panelī.

Konkrētu informāciju par tehnoloģijām un aprīkojumu korejieši vēl nesniedz, taču zināms, ka jaunā modeļa Plug-in hibrīda un hibrīda versijām vajadzētu būt “Greenzone Drive Mode”, kas var automātiski pārslēgt piedziņas sistēmu uz tīri elektrisko režīmu, pamatojoties uz navigācijas un vēsturiskajiem braukšanas datiem, piemēram, iebraucot tīras vides zonās dzīvojamos rajonos, pie skolām un slimnīcām vai bieži apmeklētās vietās, piemēram, autovadītāja mājās vai darba vietā.

Foto: Kia

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.