No 2023.gada arī Eiropā – Ford piesaka jauno Ranger (+ FOTO)

Ford pastāsta par pikapa Ranger jaunās paaudzes modeli, kas no 2023.gada būs pieejams arī Eiropas tirgū.

Vidējās klases pikaps Ranger, kas turpmāk dalīs platformu ar Volkswagen Amarok, būs nopērkams ar četru vai sešu cilindru turbodīzeļiem, manuālo sešu pakāpju vai automātisko 10 pakāpju pārnesumkārbu, elektroniski pieslēdzamu vai pastāvīgo pilnpiedziņu.

Tagad automobilim ir piecus centimetrus garāka riteņu garenbāze un piecus centimetrus platāka „špūre”, bet tie paši 5 cm noņemti priekšējai pārkarei. Vienā gadījumā tas dod vairāk vietas salonā, otrā – stabilāku gaitu, trešā – lielāku uzbraukšanas leņķi. Izmēros nedaudz pieaugusi arī kravas kaste, turklāt aizmugures bamperī iebūvēti divi pakāpieni, kas nodrošinās vieglāku piekļuvi kravai, kuras stiprināšanai izveidots jauns risinājums ar cilpām un starpsienām.

Salonā būs 12 collu mērinstrumenti un multimediju ekrāns ar 10,1 vai 12 collu izmēru, bet funkcionalitāti uzlabos balss komandu atbalsts, Wi-Fi piekļuves punkts un mobilā aplikācija, ar kuru var vadīt dažādas automašīnas funkcijas. Programmnodrošinājumu varēs atjaunot no mākoņservisa, bet papildaprīkojuma sarakstā ir 360 grādu redzamības sistēma un ārējā apgaismojuma sistēma.

Ford Ranger tiks piedāvāts 180 pasaules valstu tirgos, arī Eiropā, kur to nāksies pagaidīt līdz 2023.gadam.

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.