Audi Q5 e-tron Ķīnas tirgū arī septiņvietīgā versijā (+ FOTO)

Guandžou autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi iepazīstinājis ar elektriskā krosovera Q5 e-tron septiņvietīgo modifikāciju.

Automobilis ar trim sēdekļu rindām ir Ķīnā ražotā Volkswagen ID.6 tehniskais dvīnis. Versija ar indeksu „40” aprīkota ar 204 ZS elektromotoru pie aizmugurējās ass, variants „50” ieguvis vēl vienu elektromotoru, kas agregātu jaudu paceļ līdz 306 Zs, bet versija „35”, kas tiek solīta vēlāk, būs komplektēta ar 180 Zs jaudīgu elektromotoru un 55 kilovatstundu bateriju. Abas jaudīgākās versijas saņem arī lielākas ietilpības akumulatoru (83,4 kWh), kas bez papildu uzlādes ļaus ceļot līdz pat 520 km attālumā.

Pamata versijā krosoveram ir trīs sēdekļu rindas septiņiem braucējiem, taču pircējs var izvēlēties sešvietīgu variantu, kur otrās rindas kopējais dīvāns būs nomainīts pret diviem atsevišķiem sēdekļiem. Šajā gadījumā otrās rindas sēdekļi būs apsildāmi, bet pasažieru rīcībā būs atsevišķa klimata kontroles zona.

Audi Q5 e-tron ražošana paredzēta  SAIC un Volkswagen kopuzņēmumā Ķīnā. Pārdošanā elektriskais krosovers nonāks 2022. gadā, bet cenas paziņos vēlāk.

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.