Genesis krosovers pieslēdzas elektrībai (+ FOTO)

Hyundai Premium zīmols Genesis Guandžou autoizstādē Ķīnā prezentējis Electrified GV70 – krosovera GV70 elektriskās piedziņas modeli.

Genesis Electrified GV70 aprīkots ar diviem elektromotoriem, kuru kopējā jauda Overboost režīmā sasniedz 489 Zs (700 Nm). Tiek ziņots, ka ar pilnībā uzlādētu bateriju automobilis var nobraukt līdz 500 km, bet pateicoties 800 voltu uzlādes sistēmai baterijas uzlāde no 10 līdz 80 procentiem pie 350 kW iekārtas prasīs vien 20 minūtes.

Vajadzības gadījumā krosovers spēj nodrošināt ar elektrību ārējās iekārtas, turklāt nebūs pēdējais arī sarežģītākos braukšanas apstākļos, ko nodrošinās inženieru izstrādātais e-Terrain Mode braukšanas režīms.

Vadītājam palīdzēs arī citas tehnoloģijas, piemēram, Smart Regenerative Braking System 2.0, kas atgūst enerģiju, izmantojot bremžu sistēmu, pamatojoties uz braukšanas paradumiem, reāllaika navigāciju un ceļa apstākļiem, bet i-Pedal (inteliģentais pedālis) ļauj vadītājam paātrināt, samazināt ātrumu un apstāties, izmantojot tikai akseleratora pedāli. Komforta uzlabošanai salonā paredzēta aktīvā trokšņu slāpēšanas sistēma.

Genesis Electrified GV70 savu ceļu pie pircējiem sāks ar Dienvidkorejas un ASV tirgu.

Foto: Genesis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.