Mazda krosovers Ziemeļamerikas tirgum (+ FOTO)

Losandželosas autoizstādē (2021. gada 28. novembrī) Mazda gatavojas prezentēt jaunu krosoveru, kas paredzēts Ziemeļamerikas tirgum.

Tas ir modelis CX-50, kas tirgū nonāks 2022.gadā. Automašīnai tiek izmantota platforma, kura pamatā arī Mazda 3 un CX-30 tikai motori šajā gadījumā iebūvēti jaudīgāki.

CX-30 motoru klāstā būs atmosfēriskais agregāts ar 2,5 litru darba tilpumu, kas modelī CX-5 attīsta 190 Zs un darbojas kombinācijā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, bet vēlāk tiek solīta arī elektrificēta modifikācija.

Mazda CX-50 ir visu riteņu piedziņa un jauna braukšanas režīmu izvēle ar nosaukumu Mi-Drive, jumta sliedes un neliels ekspedīciju bagāžnieks. Komplektā arī panorāmas stikla jumts un plastikāta virsbūves apakšējās daļas aizsargi.

CX-50 paredzēts Ziemeļamerikas tirgum, bet Eiropai Japānas autobūves uzņēmuma jaunākais piedāvājums ir jaunie CX-60 un CX-80 ar trim sēdekļu rindām, kas ir zīmola pirmie plug-in uzlādējamie hibrīdi. Tie radīti uz pilnīgi jaunas platformas un saņem arī hibridizētus rindas sešcilindru benzīna un dīzeļdzinējus no jaunās paaudzes dzinēju saimes.

Foto: Mazda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.