Krievu “bobiks” debitēs Losandželosas autoizstādē; ASV to pazīs ar nosaukumu Bremach

Krievijas-Itālijas kopuzņēmums Bremach kļuvis par oficiālo UAZ produkcijas izplatītāju ASV. Uzņēmums gatavojas piedalīties Losandželosas autoizstādē, kur nodemonstrēs pārveidoto UAZ Patriot ar nosaukumu Bremach 4×4 SUV.

Bremach 4×4 SUV būs apgādāts ar ZMZ Pro 2,7 litru benzīna motoru, kas krievu UAZ Patriot attīsta 150 Zs, franču Punch Powerglide sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, pārveidotu elektroniku un citiem pārveidojumiem, tostarp savādākiem riteņu diskiem, bamperiem un riteņu arku uzlikām.

Kā atzīmēja Bremach prezidents Rejs Hoogenrāds, automašīnas no Uļjanovskas “vēsturiski ieņem savu nišu”, tās paredzētas pircējiem, kuriem ir būtiska rāmja konstrukcija, bezceļa iespējas un salona plašums.

UAZ izplatītājs ASV jau ir nosaucis Bremach 4×4 apvidus auto cenas, kas sākas no 26,4 tūkstošiem USD dolāru. Salīdzinājumam, Krievijā UAZ Patriot cena versijā ar automātisko pārnesumkārbu sākas no atzīmes 1 360 000 rubļu (19,3 tūkstoši USD).

Tas gan ir krietni dārgāk nekā Krievijā, taču amerikāņi nodrošina garantiju pieciem gadiem jeb līdz 60 tūkstošiem jūdžu (96,5 tūkstoši km) nobraukumam. Garantija spēkā ne tikai uz tehniskiem mezgliem, bet uz visu automašīnu.

Losandželosas autoizstāde notiks no 18. līdz 29.novembrim.

 

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/uazrussia/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.