Ford Mustang Mach-E arī Ķīnas tirgum

Ford uzsācis elektriskā krosovera Mach-E ražošanu Ķīnā. Tas notiek uzņēmuma Changan Ford rūpnīcā, kas atrodas valsts dienvidrietumos.

Changan Ford izgatavojis pirmos Mach-E eksemplārus vietējam tirgum. Ražotāja plāns nosaka, ka Ķīnas pircējiem tiks piedāvāti krosovera RWD Long Range, RWD Premium Long Range, RWD Standard Range un GT First Edition varianti, bet produkcijas realizācija notiks ar elektroautomobiļu mazumtirdzniecības pārdošanas centru starpniecību piecu gadu laikā palielinot šo punktu skaitu līdz 100 vienībām.

Pirmo krosoveru pircējiem paredzēti dažādi bonusi, tostarp pagarināta elektriskā krosovera un akumulatora garantija, palīdzība uz ceļa un īpaši finansējuma nosacījumi.

Saskaņā ar Ķīnas CLTC mērījumu ciklu, Mustang Mach-E RWD modelis ar vienu akumulatora uzlādi var nobraukt līdz 619 kilometriem. Jaudīgākais GT modelis Ķīnas tirgū attīsta 481 zirgspēku jaudu un 680 Nm griezes momentu, kas ļauj tam paātrināties no nulles līdz 100 kilometriem stundā 3,65 sekundēs.

Zināms, ka no 2022. gada nedaudz palielināsies Mustang Mach-E autonomija: pieaugums būs aptuveni trīs procenti, kas atbilst 10 līdz 16 kilometriem. Paredzams, ka Ford saglabās tās pašas baterijas, taču efektīvi izmantojamo šūnu skaits tajās pieaugs.

 

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.