BMW M135i xDrive – 306 Zs braukšanas priekam (+ FOTO)

BMW pabeidzis darbu pie 1.sērijas jaudīgākās versijas M135i xDrive modernizācijas. Jaunais modelis piedāvā vēl vairāk dinamikas un braukšanas prieka.

Lai atbilstu augstāk minētajiem nosacījumiem BMW inženieri izmantoja jaunas atsperes un amortizatorus, nedaudz izmainīja piekares ģeometriju, nomainīja aizmugurējās piekares sviru stiprinājumus, kā arī veica citas darbības lai novērstu sānsveres un uzlabotu hečbeka noturību uz ceļa. Braukšanas dinamiku sekmē mehāniskais diferenciālis priekšējai asij, smalki izstrādāti vilkmes kontroles un riteņu pretizslīdēšanas mehānismi, kā arī Performance Control sistēma, kas piebremzējot vajadzīgā brīdī riteņus ļauj drošāk izbraukt līkumus.  

Uzlabota arī izplūdes sistēma un mākslīgā skanējuma tembrs, kas tiek piegādāts salonā caur audio sistēmas skaļruņiem, bet pircēja izvēlei pievienotas trīs jauni virsbūves toņi: Sao Paulo Yellow (dzeltens) Frozen Orange (oranžs) un Frozen Pure Grey (pelēks).

BMW M135i xDrive motortelpā atrodas divlitru turbomotors, kas attīsta 306 Zs un 450 Nm. Komplektā ar 8AK tas nodrošina ieskrējienu līdz simtam 4,8 sekundēs un maksimālo ātrumu 250 km/h (elektroniski ierobežots). Iegādājoties M Performance paketi, ieskrējiens no 0 līdz 100 km/h būs par sekundes desmitdaļu ātrāks.

BMW M135i xDrive ražos BMW rūpnīcā Leipcigā, cenas ražotājs sola atklāt vēlāk.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.