Jaunā Mitsubishi Outlander PHEV pirmais attēls

Mitsubishi publicējis pirmo Outlander PHEV jaunās paaudzes modeļa attēlu atklājot, ka automašīnas pirmizrāde tiks sarīkota 28.oktobrī.

Outlander uzlādējamais hibrīds jaunajā paaudzē dodas ar pilnībā pārveidotu priekšpusi, kas joprojām seko Dynamic Shield dizainam, taču zīmīga ar vairāku pakāpju lukturiem, kas atdalīti no dienasgaismām, radiatora resti, ko grezno trīs horizontālas hroma līnijas un tradicionālo X-veida hroma dekoru, kas ietver režģi un lukturus. Automašīnas sāni tagad profilēti, bet aizmugures lukturi kļuvuši šaurāki.

Salonā tagad ciparu mērinstrumenti un projekcijas displejs.

Ražotājs atklāj, ka Outlander iegūs jaunu spēka iekārtu ar diviem elektromotoriem – pa vienam katrai asij, kā arī modernizētu Super All-Wheel Control (S-AWC) pilnpiedziņu un septiņus braukšanas režīmus dažādām ceļa virsmām un laika apstākļiem, ekonomiskai vai tieši pretēji – dinamiskai un straujai braukšanai.

Spēka iekārtas raksturlielumi vēl nav nosaukti, taču tiek pieņemts, ka jaunais hibrīds izrādīsies jaudīgāks, tajā pašā laikā spējot nobraukt lielāku attālumu – bateriju palielinātas ietilpības dēļ.

Japānas tirgū jaunais modelis kļūs pieejams no decembra.

Pašlaik pārdošanā pieejamais Outlander PHEV Hybrid ir aprīkots ar 2,4 litru benzīna dzinēju, kas attīsta 128 Zs un 201 Nm, bet palīdz tam 95 zirgspēku elektromotors. Sistēmas kopējā jauda ir 224 zirgspēki. Elektriskā režīmā krosovers nobrauc līdz 45 km.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.