No 22 645 eiro – jauno Opel Astra jau var pasūtīt (+ FOTO)

Jaunais Opel Astra kļuvis pieejams pasūtīšanai. Vācijas tirgū tas maksās sākot no 22 465 eiro, kas ir tieši tikpat, cik prasīja par iepriekšējās paaudzes modeli.

Par vecajam modelim līdzvērtīgu cenu pircējs iegūs Astra jauno paaudzi, kas kopā ar jaunu dizainu piedāvā krietni mūsdienīgāku aprīkojumu jau pamata versijā, tostarp elektroniskās drošības sistēmas, kuru skaitā brīdinājums par iespējamo sadursmi ar automātisku avārijas bremzēšanu un gājēju atpazīšanas funkciju, joslas uzturēšana, ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēma un vadītāja noguruma asistents.

Bāzes modeļa motortelpā 110 ZS (81 kW) 1,2 trīscilindru turbo tiešās iesmidzināšanas benzīna dzinējs komplektā ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Kā alternatīvu iekšdedzes dzinēja modelim pircējs var izvēlēties elektrificēto Astra Hybrid par cenu, sākot no 35 800 eiro. Hibrīdsistēma attīsta 180 ZS (133 kW) jaudu un maksimālo griezes momentu 360 ņūtonmetrus. Elektriskā režīmā tas var nobraukt līdz 60 kilometriem (saskaņā ar WLTP) šajā laikā neradot kaitīgās emisijas.

Motoru piedāvājuma virsotnē būs hibrīdmodifikācija ar sistēmas kopējo jaudu 225 ZS (165 kW), kas kļūs pieejama no 2022. gada sākuma. Gadu vēlāk izvēlei pievienosies pilnībā elektrisks modelis.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.