Hyundai Staria Load – futūristisks kravas furgons Austrālijai

Hyundai Staria ir korejiešu ražotāja minivens ar visuzkrītošāko un drosmīgāko dizainu, kas pirmizrādi piedzīvoja šī gada martā. Tagad tam izveidots kravas variants Staria Load.

Staria Load pagaidām pieejams vien Austrālijas tirgū, kur to iespējams iegādāties divu vai piecu sēdvietu konfigurācijā, attiecīgi par 45 740 un 48 240 dolāriem.

Automobilim paredzētas divas virsbūves krāsas: sudrabkrāsas Shimmering Silver  un krēmkrāsas Creamy White, kā arī divi kravas nodalījuma durvju varianti: uz augšu paceļams vāks vai divdaļīgas durvis, kas atveramas uz labo un kreiso pusi.

Staria Load kravas nodalījumā ietilpst 4935 litri, turklāt konstrukcija ir tāda, ka tajā var iekraut trīs eiropaletes.

Kravas furgoniņš jau bāzes versijā aprīkots ar septiņiem drošības spilveniem, elektronisko stāvbremzi un bezatslēgas piekļuvi salonam. Komplektā arī multimediju iekārta ar Apple CarPlay un Android Auto, kā arī nodalījums viedtālruņa bezvadu uzlādēšanai .

Par piedziņu gādā 2,2 litru VGT četrcilindru dīzeļdzinējs apvienojumā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Motors attīsta 177 Zs (430 Nm) un griež priekšējās ass riteņus.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.