Renault piesaka jauno Trafic (+ FOTO)

Francijas autobūves uzņēmums Renault publicējis informāciju par jauno komerctransportlīdzekli Trafic, kas ielās un ceļos būs redzams no 2022.gada.

Motora pārsegs tagad novietots vairāk horizontāli, bet radiatora reste ar trim platām hroma šķērssvītrām slejas stāvāk. Izmainīts arī bamperu dizains, bet jaunās formas lukturi tagad jau sērijveidā izmanto diožu tehnoloģijas.

Kabīnē jauns mērinstrumentu panelis ar 4,2 collu displeju svarīgākai informācijai, hromēti dekori augstvērtīgākam izskatam un veseli 88 litri šofera piederumu un sīklietu novietošanai, kas pēc Renault teiktā, ir labākais rādītājs šajā transportlīdzekļu klasē. Komplektā arī multimediji ar Easy Link tehnoloģiju un 8 collu skārienekrānu.

Nākotnē Trafic būs pieejama arī adaptīvā kruīza kontrole, tālo gaismu asistents, brīdinājums par novirzīšanos no joslas un brīdinājums par aklo zonu, kā arī ceļa zīmju atpazīšana ar ātruma brīdinājumu. Tāpat kā iepriekš, Renault piedāvā Trafic divos garumos un augstumos. Ir pieejams arī liels skaits iestrāžu un sagatavju, lai transportieri pielāgotu dažādu uzdevumu veikšanai. Kopumā klienti var izvēlēties sev vēlamo variantu no kopumā 275 versijām.

Tiek ziņots, ka pasūtīšanai jaunais Trafic kļūs pieejams no oktobra. Cenas paziņos vēlāk.

Renault piedāvājumā Trafic ir kopš 1980.gada, šajā laikā pārdoti vairāk nekā 2,2 miljoni eksemplāru 50 pasaules valstīs.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.