Lada Vesta iegūs Tesla līdzīgu multimediju skārienpaneli un ciparu mērinstrumentus (+ FOTO)

Auto jaunumu spiegiem izdevies ielūkoties modernizētās Lada Vesta salonā. Uz konveijera to liks tikai nākamgad.

Krievu auto jaunumiem veltītie interneta izdevumi publicējuši modernizētās Lada Vesta interjera attēlus, kuros redzams, ka arī AvtoVAZ ražojums saņems tagad jau teju katram jaunam citur pasaulē ražotam autobūves jaunumam ierasto ciparu mērinstrumentu paneli, kā arī jaunu, liela izmēra vertikāli novietotu multimediju iekārtas ekrānu, kāds redzēts, piemēram, Tesla Model S.

Šie paši informācijas avoti uzsver, ka attēlos, visticamāk, redzams Lada Vesta visdārgākajā komplektācijā, kamēr lētākās versijas tiks aprīkotas ar Lada Enjoy Pro multimedijiem, ko izmanto arī citu AvtoVAZ modeļu konstrukcijās.

Agrāk testu laikā iegūtie modernizētās Vesta attēli liecina, ka automašīna ir aprīkota ar sašaurinātu priekšējo LED optiku, taisnstūrveida miglas lukturiem, modificētiem LED aizmugures lukturiem,  jaunu priekšējo buferi, kurā ir integrēti parkošanās sensori. Vesta iegūs elektriski apsildāmus un salokāmus spoguļus, kā arī bezatslēgas piekļuvi salonam.

Šobrīd Vesta saime ietver sedanu un universālu, kuriem ir arī paaugstinātās Cross modifikācijas. Automašīnas var komplektēt ar 1,6 litru dzinējiem, kas attīsta 106 un 113 Zs. Pieejama arī versija ar 1,8 litru motoru (122 Zs), kas Sport modifikācijā attīsta 145 Zs. motori darbojas kombinācijā ar 5MK vai variatoru.

Foto: Ekrānbilde no vk.com/rusautomobile

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.