Subaru Forester Wilderness attēli jau internetā (+ FOTO)

Diennakti pirms Subaru Forester Wilderness oficiālās pirmizrādes automobiļa attēli parādījušies Subaru Canada mājaslapā.

Subaru Canada mājaslapā no šī brīža iespējams iepazīties ar krosovera Forester skarbākiem ekspluatācijas apstākļiem paredzēto modifikāciju Wilderness, kas atšķirsies no standarta modeļa ar pastiprinātu balstiekārtu, ievērojami lielāku klīrensu (230 mm) un virsbūves apakšējās daļas papildu aizsardzību. Komplektā arī riteņu arku uzlikas, melni 17 collu riteņi ar apvidus riepām, motora pārsegs ar melnu kontrastējošu krāsu elementu, LED lukturi, apsildāmi priekšējie un aizmugures sēdekļi, multimediju sistēma ar 11,6 collu ekrānu.

Subaru Forester Wilderness aprīko ar to pašu 2,5 litru atmosfērisko boksermotoru, kas attīsta 185 ZS jaudu un 239 Nm griezes momentu. Šajā gadījumā dzinējs strādās kopā ar pilnpiedziņu un pārveidotu CVT variatoru, kas nodrošinās lielāku vilkmi pie zemiem dzinēja apgriezieniem.

Subaru piedāvājumā jau ir viens Wilderness saimes pārstāvis – modernizētais Outback universāls, kas tika prezentēts šī gada martā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.