843 Zs – Mercedes piesaka savu jaudīgāko sērijveida modeli (+ FOTO)

Mercedes-Benz publicējis attēlus un informāciju par savu jaudīgāko sērijveida modeli Mercedes-AMG GT S E Performance, kas plašākam interesentu lokam tiks parādīts gaidāmajā IAA autoizstādē septembrī.

Mercedes-AMG GT S E Performance ir pirmais augstas veiktspējas hibrīdmodelis, kas tapis sadarbībā ar AMG. Četrdurvju automašīnas dzinējspēks ir 4,0 litru V8 Biturbo motors, ko atbalsta 204 Zs elektromotors. Sistēmas kopējā jauda ir iespaidīga: 843 Zs un 1470 Nm, kas ir pietiekami, lai 100 un 200 km/h sasniegtu attiecīgi 2,9 un 10,0 sekundēs. Maksimālais ātrums ir 316 km/h, bet litija-jonu 6,1 kWh baterija spēj saglabāt strāvas krājumus aptuveni 12 kilometru braucienam pilnībā elektriskā režīmā.

Ražotājs norādījis, ka Mercedes-AMG GT S E Performance vadītāja rīcībā būs vismaz septiņas braukšanas programmas: Electric”, “Comfort”, “Sport”, “Sport+”, “RACE”, “Slippery” un “Individual”. Elektriskā režīmā automašīnas maksimālais ātrums būs 130 km/h.

Vācu mediji raksta, ka  Mercedes-AMG GT S E Performance cena būs aptuveni 200 000 eiro, bet piegādes klientiem sāksies vēl šogad.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.