Acura NSX atvadās ar īpašo versiju Type S

Japānas automobiļu zīmols Acura gatavojas noslēgt varenauto NSX otrās paaudzes modeļa ražošanu. Tas notiks nākamgad, bet atvadām tiek gatavota īpašā versija Type S, ko izlaidīs 300 vienību lielā skaitā.

2022.gadā tiks pārtraukta NSX otrās paaudzes ražošana. Šo notikumu Honda apakšzīmols atzīmēs ar īpašo versiju, kas kļūs par modeļa ātrāko un jaudīgāko modifikāciju.

Japāņi līdz šim publicējuši vien dažus sava jaunuma tīzerus atzīmējot, ka tas tiks aprīkots ar uzlabotu spēkstaciju, par kuru tehnisko informāciju patur slepenībā.

Standarta Acura NSX kupeja, kas dažās valstīs tiek pārdota arī ar Honda zīmolu, ir aprīkota ar kombinētu spēkstaciju, kuras pamatā ir 3,5 litru V6 benzīna dzinējs ar divām turbīnām. Motors darbojas apvienojumā ar 9 ātrumu automātisko pārnesumkārbu un attīsta 507 Zs jaudu un 550 Nm griezes momentu.

Kopā ar iekšdedzes dzinēju hibrīdiekārtā trīs papildu elektromotori, kas enerģiju gūst no  1,3 kilovatstundu baterijas. Kopējā sistēmas jauda – 581 Zs un 645 Nm. Superauto spēj paātrināties no vietas līdz 100 km/h aptuveni trīs sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 307 km/h.

Type S īpašā versija tiks izlaista 350 eksemplāru skaitā, 300 no tiem paredzēti ASV tirgum.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.