BMW laiž klajā X5, X6 un X7 īpašas versijas (+ FOTO)

BMW pieteicis X5 un X6 Black Vermilion, kā arī X7 Frozen Black metallic. Visi trīs ierobežotā skaita sērijas modeļi kļūs pieejami šī gada augustā.

Spartanburgas (ASV) rūpnīca uzsāks trīs BMW jaudīgo krosoveru ražošanu īpašā noformējumā, kam dots nosaukums X5 Black Vermilion, X6 Black Vermilion un X7 Frozen Black metallic. No standarta produkcijas tie atšķiras ar sarkanās un melnās tēmas saspēli. BMW raksturīgais divdaļīgais režģis ar sarkanām joslām, kas paredzēts tikai šiem modeļiem, rada efektīvu kontrastu ar BMW Individual īpašās krāsas apdari Frozen Black metallic. BMW X6 Black Vermilion šis vizuālais efekts ir īpaši iespaidīgs kopā ar izgaismojamo Iconic Glow režģi.

Turklāt BMW X5 un X6 Edition Black Vermilion aprīkots ar M Sport paketi, kas ietver īpašas konstrukcijas buferus priekšā un aizmugurē, 22 collu M vieglmetāla diskus dubultspieķu dizainā, M sporta bremžu elementus ar sarkanām skavām.

Interjera noformējumam izmantots alkantara un ādas materiāli, sarkanu diegu nošuves un piano lakas dekori.

BMW X7 īpašās versijas galvenais trumpis ir Frozen Black metallic virsbūves krāsa. Šajā gadījumā sarkanās un melnās krāsas saspēle atkrīt, taču uzsvars likts uz īpaša dizaina 22 collu riteņu diskiem, M Shadow Line un M Sport paketes kombināciju, alkantara, ādas apdari salonam un Crafted Clarity stikliem.

Vācijā īpašo modeļu cena sāksies no 93 200 eiro par BMW X5 Black Vermilion, 100 700 eiro par BMW X6 Black Vermilion un 108 700 eiro par BMW X7 Frozen Black metallic  

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.