Mercedes atklāj jaunā AMG SL salona attēlus (+ FOTO)

Mercedes-Benz ļāvis ielūkoties sportiskā rodstera SL salonā. Pirmizrāde šim automobilim gaidāma rudenī, bet pārdošanā tas varētu nonākt 2022.gada sākumā.

Ražotāja publicētajos attēlos redzams, ka jaunais AMG SL pārtapis par automašīnu ar 2+2 sēdvietu konfigurāciju, ieguvis ciparu mērinstrumentu paneli un MBUX multivides sistēmu, ko papildina ventilācijas/apsildes sistēmas deflektori turbīnu formā un metāla režģiem nosegti audio sistēmas skaļruņi durvīs.

Jaunievedums ir nolaižamais automašīnas jumts, kam atkal izmantos mīkstā materiāla pārklāju, tāpat kā pilnpiedziņas transmisija. Tiesa, vēl nav skaidrs, vai tā pieejama “pēc noklusējuma”, vai kā papildaprīkojums.

Arī motoru piedāvājums vēl nav atklāts, tomēr eksperti uzskata, ka bāzes versijai varētu uzstādīt 3,0 litru turbomotoru ar aptuveni 400 Zs jaudu, kamēr par jaudīgāko modeli varētu kronēt jauno hibrīdmodifikāciju 73e, kas varētu lepoties pat ar 800 Zs.

Pašlaik apritē esošā Mercedes-AMG SL cena sākas no atzīmes 100 000 eiro, tādēļ jaunā rodstera tīkotājiem jārēķinās ar vismaz tikpat lielu naudas summu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.