BMW parāda jaunās 2.sērijas attēlus (+ FOTO)

Vācijas autobūves uzņēmums BMW atklājis 2.sērijas jaunā modeļa attēlus, pilnvērtīgu prezentāciju solot sarīkot 8.jūlijā, Gūdvudas Ātruma festivālā.

Bija pierasts, ka katra jaunā BMW vizītkarte ir arvien izmēros pieaugoša radiatora reste, taču šis gadījums ir izņēmums – 2.sērijas modelim lieli ir tikai gaisa pievades kanāli un trapecveida izplūdes sistēmas uzgaļi, kamēr radiatora režģis nebūs lielāks kā priekštecim.

Zināms, ka dzinēju klāstā iekļauts 2,0 litru benzīna motors ar 184 Zs un tāda paša tilpuma turbodīzelis ar 190 Zs  (20d) jaudu, kas apvienots ar 48 voltu startera ģeneratoru. Abi motori sadarbojas ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, turklāt abi paredzēti tikai kupejai ar aizmugurējo riteņu piedziņu.

Tiem, kas vēlas vairāk jaudas un stingrāku saķeri, jāpasūta versija M240i xDrive ar 374 Zs 3,0 litru sešu cilindru motoru, astoņu pakāpju automātisko kārbu un pilnpiedziņas sistēmu. Paātrinājums līdz simtam šādai versijai, kas ir par 34 Zs jaudīgāka nekā priekštecis, aizņem 4,3 sekundes.

Nedaudz vēlāk gaidāms arī 2,0 litru četrcilindru turbomotors, kas attīstīs 245 Zs.

BMW 2.sērijas kupeju ražos Meksikā. Vācijā tā maksās vismaz 39 700 eiro par versiju ar mazāko benzīna motoru, bet par jaudīgo pilnpiedziņas versiju ar sešcilindru motoru prasīs vismaz 56 000 eiro.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.