Prezentēts modernizētais Dacia Duster (+ FOTO)

Rumānijas autoražotājs Dacia publicējis attēlus un informāciju par modernizēto Duster, kas piedzīvojis nelielas pārmaiņas izskatā un ticis pie modernākiem un efektīvākiem motoriem.

Modernizēto Duster var atpazīt pēc nedaudz savādākas radiatora restes un jaunajiem lukturiem ar Y-veida dienasgaismām un diožu virzienrādītājiem, kas Dacia vēsturē izmantoti pirmoreiz. Salonam dizaineri izstrādājuši jaunu sēdekļu apdari, citas formas galvas atbalstus, bet zem pārbīdāmā (70 mm) centrālās konsoles elkoņbalsta iekārtota aizslēdzama niša ar 1,1 litra tilpumu. Aizmugures pasažieru rīcībā divas USB pieslēgvietas, bet priekšējie var izmantot priekšrocības, ko sniedz jaunākā multimediju sistēma ar Apple CarPlay un Android Auto atbalstu un 8 collu displeju. Pavisam pieejamas trīs versijas, turklāt dārgākajai ir WiFi atbalsts.

Duster pilnpiedziņas modifikācijas aprīkotas ar 4×4 Monitor – sistēmu, kas apvieno virtuālo slīpuma mērītāju, kompasu, altimetru un slīpuma indikatoru un izmanto datus, ko piegādā adaptīvā no kalna nobraukšanas palīgsistēma. Pieejamo elektronisko palīgu sarakstā arī aklo zonu novērošana (darbojas 30–140 km / h ātruma diapazonā), ultraskaņas autostāvvietas sensori un četru kameru apkārtskata sistēma.

Eiropā modernizēto Duster piedāvās ar trīs benzīna motoriem (TCe 90, TCe 130 un TCe 150), kas apvieno priekšējo piedziņu un mehānisko kārbu (TCe-150 pieejams arī EDC “robots”), vienu dCi 115 dīzeļdzinēju (priekšpiedziņa+MK) un versijā TCe 100, kas darbojas ar sašķidrinātu naftas gāzi un benzīnu. Šī versija tās īpašniekam ļaus nobraukt 1235 km bez iegriešanās uzpildes stacijā.

Modernizētā Dacia Duster pārdošanu uzsāks jūlijā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.