Jeep uzlādējamais hibrīds par 70 000 eiro (+ FOTO)

Jeep piedāvājumu Eiropas tirgum papildina Wrangler 4xe – uzlādējamais hibrīds, kas Vācijas tirgū maksās aptuveni 70 000 eiro.

No standarta modeļa Wrangler uzlādējamais hibrīds atšķiras ar Electric Blue zilās krāsas eksterjera detaļām, bet motortelpā tam atrodas divlitru 200 Zs benzīna motors, ko atbalsta divi elektromotori. Pārnesumkārba – 8-pakāpju automāts. Sistēmas kopēja jauda ir 380 Zs (637 Nm), kas ir pietiekami, lai 100 km/h varētu sasniegt 6,4 sekundēs. Ar elektrību automašīna var nobraukt  līdz 50 km, bet vidējais degvielas patēriņš pēc speciāli PHEV automobiļiem izstrādātās metodikas ir 3,5 litri uz 100 km. Hibrīddžipa maksimālais ātrums ir 156 km/h, turklāt arī bezceļos tas ir gana izveicīgs, jo konstrukcijā iekļautā Selec-Trac (vai Rock-Trac) pilnpiedziņa, Dana tilti, Tru-Lok diferenciālis un sadales kārba ar pazeminošo pārnesumu pieļauj pārliecinošu darbību arī sarežģītā apvidū, tostarp līdz 76 cm dziļu ūdens šķēršļu forsēšanu.

Eiropiešiem tiks piedāvātas trīs versijas: Sahara, Rubicon un 80th Anniversary, kas veltīta amerikāņu zīmola 80. gadadienai.

Atkarībā no aprīkojuma versijas  Wrangler 4xe var būt komplektēts ar 8,4 collu informācijas un izklaides sistēmas ekrānu, Alpine audio ar deviņiem skaļruņiem un zemfrekvences skaļruni, neredzamās zonas uzraudzības palīgsistēmu, stabilitātes kontroli, stāvvietas palīgu, bezatslēgas pieejas un dzinēja tālvadības palaišanas funkcijām, adaptīvo kruīza kontroli, priekšējo un aizmugures video kamerām, auduma, auduma/ādas vai ādas sēdekļiem.

Jumta konstrukcija pieejama vairākos izpildījumos – kā Softtop, Hardtop, elektriskais Softtop vai noņemamais Dual Top variants.

Zināms, ka Vācijas tirgū Jeep Wrangler 4xe Sahara maksās 69 500 eiro, Rubicon – 71 000 eiro un 80th Anniversary – 72 500 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.